“Spectaculair en magisch”

We worden een beetje verlegen van de reacties op de Messiah. Hier een paar ingekorte mailtjes.

Wat was het voor ons een heerlijke avond, een feest om de Messiah live mee te maken. Dank, heel veel dank voor deze, voor ons zo waardevolle, avond. L en H

Dinsdag hebben mijn broer en ik de spectaculaire, magische en o.i. indrukwekkendste en mooiste uitvoering van de Messiah bijgewoond (en ik ben normaal niet voor superlatieven!). AB

Afgelopen zaterdag waren wij bij de uitvoering van de Messiah. Wij zijn enorm onder de indruk van deze uitvoering. Deze was in alle opzichten schitterend. De opstelling met het koor vooraan zonder ‘zwaaiende’ dirigent in beeld geeft heel veel rust en concentratie. NB en MB

De versie van dinsdag, met de staande posities voor de violisten, is van wereldklasse! De dynamiek, werkelijk hulde aan Johannes, in combinatie met de gehele opstelling heeft de uitvoering vanaf de eerste tot en met de laatste tel spannend en magisch gemaakt. AB

Zojuist heb ik jullie uitvoering van The Messiah mogen meemaken. Ik vond het prachtig, het was intens en tegelijk intiem. Na afloop van deze bijzonder mooie avond ben ik ongeveer naar huis gezweefd. Hartelijk dank, ik kan er weer helemaal tegen aan. MN

Ik wil u graag complimenteren voor de prachtige uitvoering van de Messiah gisteren in Amersfoort !! Ook vanwege de originele en plezierige opstelling van orkest en zangers was het echt genieten. NN

Ik wil jullie bedanken voor de weer prachtige uitvoering van de Messiah in Leiden. Ik word er blij van, het is ontroerend en mijn leven wordt weer op scherp gezet. NN

Wat hebben wij intens genoten van die ongelooflijk ontroerende, intiem-uitbundige, ‘ego-loos saamhorige’ en mee door dat alles zo diep-waarachtige uitvoering van Händels prachtige Messiah, op 22 december j.l. in Amersfoort – heel heel hartelijk dank daarvoor!!  HdW